joi, 19 februarie 2015

Din "Sfatuitor Minunat" "Mielul" se transforma in "Erou Puternic", "Protector Pentru Totdeauna" si "Comandant Al Pacii"

Din "Minunat Sfatuitor", "Mielul" se transforma in "Erou Puternic", "Protector Pentru Totdeauna" si "Comandant Al Pacii"

Dupa ce a activat ca "minunat sfatuitor", Domnul si mantuitorul nostru Ieshua, Unsul lui Dumnezeu (Iesus Christos) a murit ca un "miel bland" in gura lupilor. Si asa este perceput ca a ramas, de catre multi, ca a fost un om bun si o victima a unui sistem. Insa Biblia prezice un timp, cand acest "miel" se transforma radical, devenind un "leu", leul din semintia lui Iuda (Apoc 5:5). Da, pana la moartea sa a fost un miel... De aici incolo el este "un leu", este un "Erou Puternic" ("El Gibbor") (Isaia 9:6) asa cum s-a profetit despre el.
"El Gibbor" aici nu inseamna "Dumnezeu Puternic", ci "Erou (Gibbor) Puternic (El)", asa cum apare la plural in Ezechiel 32:21:
"Atunci puternicii (elei) eroi (gibborim) vor vorbi in Locuinta mortilor despre el si cei ce-l sprijineau si vor zice: "S-au coborat, s-au culcat cei netaiati imprejur ucisi de sabie!"
Eroii sunt deobicei cei care lupta literal. Si Biblia prezinta o mare lupta la finalul epopeei crestine (Apocalipsa cap 19).
Da, el este numit si "Sar Shalom" (Sar Ha Shalom - SMM) (Comandant Al Pacii). Cuvantul ebraic "sar" tradus prin "print" inseamna "comandant" (capetenie, voievod), "sar sarim" (comandantul comandantilor) fiind regele.
Nu poti sa comanzi pace pe pamant, peste oamenii care nu te asculta. De aceea aceste elemente tulburente ale pacii eterne, trebuie eliminate cu forta. "Neghina" trebuie smulsa dintre grau. Pricinile de poticnire trebuie inlaturate. Altfel niciodata nu va fi pace eterna (pax aeterna).
Pacea si fericirea nu o poti impune numai dupa ce elimni elementele nepasnice si care produc nefericire. El nu se roaga de nimeni ca sa faca pace, el zdrobeste pur si simplu pe facatorii de nepace, comanda pacea chiar daca ea trebuie smulsa cu violenta de la cei nepasnici, eliminand adversarii pacii eterne. Actionand astfel el devine un veritabil si incontestabil "protector" (patron) al pacii. Cuvantul "ab" are doua sensuri, cel de "tata" si cel de "protector (patron)". El nu vine sa fure rolul Tatalui sau, deci cuvantul ce se impune aici este cel de "protector" si nu cel de "tata".

For a Child is born unto us, a Son is given unto us; and the government is upon His shoulder; and His name is called Pele-Joez-El-Gibbor-Abi-Ad-Sar-Shalom

Caci un Copil ni s-a nascut, un Fiu ni s-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: "Minunat Sfatuitor, Erou Puternic, Protector Pentru Totdeauna, Comandant Al Pacii. (Isa.9:6)
Un adevarat rege al pacii eterne!

Traiasca Regele Pacii Eterne care vine in numele lui Dumnezeu Tatal!

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.