luni, 19 noiembrie 2018

Invitaţie la "Conferinţă Biblică" (Cluj-Napoca, 30-1,2 Decembrie)


Şhalom, pace
Dragi prieteni, am primit o invitaţie de la un prieten de pe Facebook, fratele Jula Elias şi cu rugămintea lui o dau mai departe celor interesaţi!
Binecuvântaţi fie Yehowah Elohim şi Fiul său, Yeshua Adonai!
Fiţi binecuvântaţi!

---
Dragi frați și prieteni ai comunității din Cluj, dorim să vă invităm la o conferință biblică ce va avea loc pe data de 30 noiembrie, 1 și 2 decembrie. Locația Hotel Sunny Hill Făget (lângă Cluj) Adresă: strada Făgetului nr. 31A. Conferința este gratis și nu există nici un COST pentru frații din țară!!! Costurile pentru cazare, mâncare și sala de conferință vor fi suportate în totalitate de către organizatori! Așa că vă invităm într-o locație frumoasă și aproape de natură, unde să petrecem timp în părtășie frățească, dar mai ales în studiul scripturilor. Timp de 3 zile ne dorim să abordăm câteva teme mai sensibile dar care merită discutate cu atenție în lumina sfintelor scripturi.
TEMATICA DEZVOLTATĂ ÎN CADRUL CONFERINȚEI
1. Cum cercetăm Biblia, care este metoda exegetică adecvată de studiu, pentru a nu da greş in inţelegerea şi interpretarea Cuvântului Sfintelor Scripturi? 2. Există un Singur Elohim Adevărat sau mai mulţi? Poate exista un număr nedefinit (nu ştim cât de mare), de Elohimi reali, YHWH fiind primul din acest şir? ● ideea de Corporealism are suport biblic? ● despre antropomorfism în Scripturi; 3. Cum se pronunţă corect tetragrama Numelui Creatorului? 4. Dogma trinităţii, definitivată şi formulată la al doilea sinod ecumenic de la Constantinopol, e validă din punctul de vedere al Sfintei Scripturi? De elucidarea acestei probleme, fie cu da, fie cu nu, decurg o serie de consecinţe în interpretarea Bibliei; 5. Este Yeshua Elohim? 6. Şi-a precedat Yeshua concepţia, aflându-se în ipostaza de înger, eventual arhanghelul Mihail? 7. Ce ştim despre ingeri, ce sunt ei? Angelologie. ============================================
Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați telefonic: 0747161858 sau pe fratele Nelu Nasta, el poate oferi toate detaliile, îl puteți contacta la următorul număr de telefon: 0745385151. Vă rog să dați acest anunț mai departe, la frați care ar fi interesați. AVEM NEVOIE DE CONFIRMARE PÂNĂ VINERI SĂPTĂMÂNA ACEASTA DATA DE 16 NOIEMBRIE. Mulțumim! P.S. locurile sunt limitate. Șalom! Elias.

Post Scriptum de la fratele Elias
Vă rog anunţaţi pe oricine ar fi interesat.
Şi să mă sune să confirme (Jula Elias 0747161858).
Vă las şi programul conferinţei.

PROGRAMUL CONFERINȚEI

VINERI (30 noiembrie)
11:00 – 13:00 primirea și cazarea fraților la hotel Sunny Hill
13:00 – 14:00 masa de prânz
14:30 – Mesaj de bun venit + cântări de laudă -Începem conferința cu punctul numărul 1 „Cum studiem scriptura?”
17:00 pauză de 10 minute 19:30 cina 20:30 program de voie

SÂMBĂTĂ (1 decembrie)
8:00 – 9:00 micul dejun
9:30 – cântări de laudă -Punctul numărul 2 al conferinței „Câți Elohimi (dumnezei) există în realitate? “
11:00 – pauză 10 minute -Prezentare despre antropomorfism în Biblie, cu alte cuvinte, “Are Dumnezeu corp?”
13:00- 14:00 prânzul
14:30 Punctul 3 “Dogma trinității, este validă din punctul de vedere al Sfintei Scripturi?“
17:00 pauză 10 minute
19:30 cina
20:30 program de voie

DUMINICĂ (2 decembrie)
8:00 – 9:00 micul dejun
9:30 – cântări de laudă -Punctul 4 „Este Ieșua (Isus) Elohim (dumnezeu)?” -“Și-a precedat Ieșua concepția, aflându-se în ipostaza de înger, eventual arhanghelul Mihail?”
13:00 prânzul

FINALUL CONFERINȚEI

==========================================
- Vă îndemnăm ca în timpul conferinței să scrieți întrebări pe bilețele pe care să le trimiteți vorbitorilor, astfel că la sfârșitul fiecărei sesiuni veți primi răspunsuri la întrebări - În măsura în care se vor elucida temele principale (enunțate mai sus), vom acorda timp și temelor adiacente, acestea fiind: pronunția numelor sfinte și angelologia - ultima masă a conferinței este masa de PRÂNZ de duminică

Notă importantă
Mai sunt în jur de 40 de locuri (la data de luni 19.11.2018)
Conferinţa este organizată de Comunitatea Iudeo-Creştină din Cluj-Napoca (mai sunt cunoscuţi sub denumirea de „Mesianici”). 
NU sunt adventişti. A nu se confunda cu conferinţa biblică susţinută de baptiştii din Cluj la aceeaşi dată, promovată de Andrei Croitoru.
https://www.youtube.com/watch?v=f5ycrnpbaSY

Transmisiune live

Pentru cei care nu pot participa la evenimentul organizat de Comunitatea Iudeo-Creștină din Cluj-Napoca, el va putea fi urmărit live pe pagina comunităţii: 

https://www.facebook.com/iudeocrestini/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu