marți, 21 martie 2023

CE NUME VOR AVEA ROBII LUI DUMNEZEU?

CE NUME VOR AVEA ROBII LUI DUMNEZEU?

 

Conform profeţiei din Vechiul Testament, Dumnezeu urma să schimbe numele poporului Său

Isaia 65:13 De aceea, așa vorbește Domnul Dumnezeu: „Iată că robii Mei vor mânca, iar voi veţi fi flămânzi; iată că robii Mei vor bea, iar vouă vă va fi sete. Iată că robii Mei se vor bucura și voi vă veţi rușina.

Isaia 65:14 Iată că robii Mei vor cânta, de veselă ce le va fi inima, dar voi veţi striga de durerea pe care o veţi avea în suflet și vă veţi boci de mâhnit ce vă va fi duhul.

Isaia 65:15 Veţi lăsa numele vostru ca blestem aleșilor Mei, și anume Domnul Dumnezeu vă va omorî și va da robilor Săi UN ALT NUME.

 

UN ALT NUME PENTRU POPORUL LUI DUMNEZEU

Profeţia din Isaia 65:15 s-a împlinit întocmai în primul secol al creştinismului.

si, cand l-a gasit, l-a adus la Antiohia. Un an intreg au luat parte la adunarile bisericii si au invatat pe multi oameni. Pentru intaia data, ucenicilor li s-a dat numele de LI S-A DAT NUMELE DE CREŞTINI in Antiohia. (Fapt.11:26)                                                                

Nu batjocoresc ei frumosul nume pe care-l purtati? (Iac.2:7)   

Si Agripa a zis lui Pavel: "Curand mai vrei tu sa ma indupleci sa ma fac crestin!" (Fapt.26:28)

Dimpotriva, daca sufera pentru ca este crestin, sa nu-i fie rusine, ci sa proslaveasca pe Dumnezeu pentru NUMELE ACESTA. (1Pet.4:16)

 

Vedem de aici că Dumnezeu nu a dat poporului său numele de evreu mesianic, ortodox, catolic, pavlician, catar, bogumil, husit, anabaptist, menonit, baptist, adventist, penticostal, martor, etc..

Slavă lui Dumnezeu!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu