luni, 17 iunie 2024

MITUL COVID (Carte)

 

MITUL COVID

 (O carte despre tragedia Covid şi legătura ei cu farma maffia)

În loc de prefaţă

 

Cicero despre o societate normală:

Filozofia (care însemna în antichitate iubirea înţelepciunii) are menirea „să pună întrebări legate de viaţă şi de standarde de bine şi rău.”

„Cea mai mare bogăţie este să fii mulţumit cu ce ai.”

 „Oamenii trebuie să înveţe din nou să muncească în loc să trăiască pe spinarea statului.”

„conştiinţa este darul cel mai sfânt” fără ea – „totul se prăbuşeşte.”

„Mai multe legi, mai puţină dreptate.”

„Greşeala cea mai mare este a celui care dispreţuieşte adevărul şi se lasă împins la rele de linguşire.”

„Trebuie spus că, acolo unde guvernează un tiran, statul nu este numai defect, dar şi inexistent.”

„Niciun animal nu poate fi privit cu mai multă ură sau mai detestat decât un tiran; el are înfăţişare umană, dar caracterul lui este mai rău decât al celor mai sălbatice animale.”

„Nimic nu este atât de rapidă precum este calomnia. Nimic nu se propagă mai uşor decât aceasta. Nimic nu este mai rapid crezută şi nimic nu circulă pe o arie mai întinsă decât acuzele calomnioase.”

„Nici cei care îşi întemeiază viaţa pe nedreptate şi nelegiuire nu pot trăi fără o părticică de dreptate. Şi tâlharii îşi au legile lor, cărora li se supun şi pe care le respectă.”

„Faţa reprezintă imaginea sufletului, iar ochii îi oglindesc intenţiile.”

„Bolile sufletului sunt mult mai periculoase şi mai numeroase decât cele ale trupului.”

„Aşa cum aprob ca un tânăr să aibă ceva dintr-un bătrân în el, tot atât de mulţumit sunt de un bătrân care are în el ceva tineresc. Cel care urmează această regulă poate fi bătrân la trup, dar niciodată astfel în minte.”

„După cum un ogor, oricât de fertil, nu poate da roadă dacă nu este cultivat, tot astfel şi sufletul fără învăţătură.”

„Lenea este teama de munca care urmează.”

„Pentru a avea o viaţă fericită trebuie să ai o minte liniştită.”

„Este urât a vorbi despre tine însuţi, mai ales atribuindu-ţi merite care nu corespund realităţii.”

„fiecare să se cunoască pe sine.”

 „Trebuie luat în considerare nu numai ce vorbeşte fiecare, ci şi ce cugetă şi de ce cugetă astfel.”

„Tăcerea este una dintre marile arte ale conversaţiei.”

„Nu există ceva mai urât, decât a afirma înainte de a cunoaşte.”

„Caracterul fără înţelepciune poate mult, dar inteligenţa fără caracter nu valorează nimic.”

 „Să nu căutăm a pune stăpânire pe o conversaţie, ca pe un domeniu în care eşti stăpân şi de unde ai dreptul de-ai alunga pe ceilalţi. Dimpotrivă, într-o convorbire, ca şi în toate împrejurările, este bine să dăm fiecăruia rândul său.”

„Nimic nu este mai nobil, nimic nu este mai venerabil decât fidelitatea. Fidelitatea şi adevărul sunt cele mai sacre performanţe şi dotări ale minţii umane.”

„Adevărata nobleţe este scutită de teamă.”

„Minţile noastre posedă de la natură o dorinţă nestăvilită de a cunoaşte adevărul.”

„Orice om poate greşi, dar numai nebunul stăruie în greşeală.”

„Este mai bine să ţi se facă o nedreptate decât să faci o nedreptate.”

 „Lucrurile măreţe nu sunt înfăptuite cu muşchi, viteză sau dexteritate, ci prin reflecţie, forţa caracterului şi judecată.”

 

Partea A

Totul despre COVID

 

INVITAŢIE LA A NU FACE RĂU

(CINEMA: ... FIRST DO NOT HARM)

 

... First Do Not Harm (Întâi Nu Face Rău) este un film.

Vă recomand filmul şi vă invit să găsiţi şi să vizionaţi acest film interesant.

Am văzut filmul de vreo trei ori, de aceea m-am găndit că v-ar ajuta.

Toată lumea ştie ce înseamnă fraza "Neglijenţa ucide" în cazul Colectiv: moartea multor oameni, fiindcă nu s-a respectat legea. Organele statului nu şi-a exercitat corect atribuţiile, din neglijenţă – spun unii. Alţii presupun că a fost la mijloc şi un act de corupţie, ceea ce face lucrurile şi mai grave, dacă ele s-au întâmplat astfel.

Filmul recomandat arată un caz tulburător, dar nu este îndreptat împotriva medicinei sau a medicilor, cum nici această postare. Pe lângă film, o să arăt doar nişte derapaje ale unor indivizi certaţi cu legea şi ce putem învăţa de aici.

Când ajungi la un siptal, nu ajungi la nişte zei, ci tot la oameni, supuşi greşelilor, ca şi noi. Însă şi mai grav, când greşeala se face intenţionat, nu mai este greşeală, ci un act criminal.

Poate că după vizionare veţi înţelege de ce sunt atâţia bolnavi şi de ce se moare atât de mult în spitale. Una dintre cauze este că şi ei sunt imperfecţi, pot greşi. Sunt şi alte cauze, pentru care nu ar trebui ca cei ajunşi acolo, adică bolnavii, să îşi piardă sau să le fie ştirbite drepturile. Pentru corupţi toată indignarea, pentru cei ce respectă legea toată stima.

First Do No Harm este un film american realizat pentru televiziune în 1997, regizat de Jim Abrahams, despre un băiat a cărui epilepsie severă, care nu răspunde la medicamente cu efecte secundare teribile, este controlată de dieta ketogenică. Aspectele poveștii reflectă propria experiență a lui Abrahams cu fiul său Charlie. Interesant de remarcat cum cadrele de conducere ale spitalului vor să impună un tratament care era vizibil că nu funcţiona, descurajând şi împiedicând orice alternativă.

Aşa se va ajunge într-un farma-stat dacă legile vor fi făcute după interes, pentru a proteja producătorii de medicamente şi spitalele.

Este interesant ce a spus un doctor, care nu este împotriva folosirii medicamentelor, nici împotriva vaccinării: „Farma-maffia nu are nevoie de oameni sănătoși!” El s-a născut în 1961 şi a absolvit în 1986 cu o diplomă medicală şi calificare excelentă (summa cum laude). A lucrat oficial la Universitatea de Medicină timp de șase ani. A câștigat experiență ca medic cercetător, mai târziu ca medic clinic în medicina internă și apoi în secțiile de obstetrică și ginecologie. Şi-a dat demisia, după ce a constatat grave abateri de la etica medicală.

Cu toate acestea, pare ridicolă această acuzaţie, chiar şi din gura unui medic, însă nu el este singurul, care face astfel de afirmaţii şocante. Poate am putea cataloga gestul, ca fiind o problemă personală cu producătorii farma. Însă după ce aţi urmărit filmul, puteţi constata că poate fi o problemă reală, care nu trebuie lăsată să se generalizeze.

Să vedem şi alte probleme sesizate.

Un medic generalist a spus că s-a prezentat la el o doamnă în vârstă cu grave probleme de sănătate. Lua circa 30 de medicamente pe zi, la recomandarea medicului de familie. După o consultare atentă, a redus medicamentaţia la un medicament pe zi şi doamna s-a simţit mai bine.

Din păcate, lanţul de afaceri farma stimulează medicii de familie să promoveze stilul de viaţă axat pe medicamente. “Beneficiile” unei astfel de vieţi, este oglindită în relatarea de mai sus. Şi atunci înţelegem că dincolo de excentricitatea afirmaţiei „Farma-maffia nu are nevoie de oameni sănătoși!” există un adevăr. Sistemul de afaceri farma are nevoie de bani, iar pentru a obţine aceşti bani are nevoie de medici aserviţi şi de bolnavi, cum vedem şi în filmul recomandat.

Un alt caz uimitor este relatat de un domn care s-a dus în vizită la bunicii de la ţară. Bunica tocmai lua un medicament. El a întrebat-o, cu ce suferă şi ce medicament ia, după care a primit răspunsul uimitor: că nu suferă cu nimic, nu ştie ce medicament ia, dar cu siguranţă medicamentul acela e bun la ceva, că de aceea este medicament.

Vedem aici un lucru tulburător. Dar există sesizări ale unor situaţii cu mult mai grave! Medicamentele au reacţii adverse. Nu pot fi luate tam-nesam, ci doar sub atenta observare a medicului. Chiar dacă sunt bune la o anumită boală, luarea unor medicamente pe termen lung provoaca o altă boală. O doamnă care a luat un medicament pe termen lung a dezvoltat o astfel de boală la genunchi. Plecată într-o vacanţă mai îndelungată într-o ţară exotică şi solicitată la mult efort fizic, i s-au vindecat genunchii, datorită mişcării şi eliminării toxinelor prin consumarea multor lichide şi transpiraţie.

Un alt medic a spus că a pierdut circa 100 de pacienţi în timpul unor operaţii, care fără intervenţie chirurgicală ar mai fi putut trăi, puţin sau mai mult, nu se ştie. Însă operaţiile fiind în trend se puneau accent pe ele. Se făceau operaţii care nu erau necesare, doar pentru ca medicii "să fie stimulaţi" înainte de operaţii sau să primească „banii de mulţumire” după operaţie. Şi-a dat demisia. Am putea spune că nu era omul potrivit la locul potrivit, adică nu era un chirurg bun. Dar când faci o statistică şi vezi că toţi cei din chirurgie au astfel de “reuşite”, nu poţi acuza omul că nu a fost bun în meseria lui.

Un angajat (fost brancardier) al unui spital de stat din Cluj-Napoca a făcut o declarație similară: „Când am devenit angajat al spitalului, m-am uitat la medici de parcă ar fi zei, când m-am pensionat, îi priveam deja ca pe un fel de diavoli”. Din nou, la prima vedere pare o afirmaţie ridicolă, dezvoltată dintr-o problemă personală sau venită de la un om cu grave probleme psihice - dacă nu ar fi acest film pe care vi l-am recomandat. Desigur, nu putem generaliza, unde se respectă legea este bine, dar unde nu se respectă legea - cum poate a fost mediul în care a lucrat acest om - lucrurile sunt grave şi trebuie corectate legal. Medicii corupţi pot deveni demoni, dacă le cedăm toată libertatea noastră.

În mod similar, un alt fost angajat al spitalului de stat din Cluj-Napoca (tot brancardier), care a renunțat după ce a văzut neregulile de la locul de muncă, a spus că într-o zi a întrebat fiecare pacient câți bani de mulţumire i-au dat medicului. Când a adăugat cifrele, suma a fost uluitoare: un total de 7.000 de lei a fost colectat de către medic într-o singură zi, ziua aceea fiind o zi în care medicul respectiv era de gardă. În România, salariul minim în 2021 este de 1386 lei. Actul s-a petrecut cu câţiva ani în urmă, când salariul minim a fost cu mult mai mic, deci câştigul necinstit a fost şi mai mare!

În mod similar, prietenul unui doctor a spus că nu a operat niciodată pe cineva până nu i s-au acordat "banii pentru operaţie" în avans – ceea ce a fost interzis pentru că era angajat la un spital de stat. A strâns mulți bani în acest fel, dar i-a pierdut pentru că a dat faliment.

Ei bine, dacă un medic ca cel care a câştigat suma de 7000 de lei într-o singură gardă (24 de ore) intră într-un important rol de conducere în acel spital, gândiţi-vă câţi bani face, având acces la fondurile spitalului. Dar dacă intră într-un rol guvernamental, poate un rol internațional, ce ar face pentru a obține cât mai mulți bani posibil?

Se constată că din păcate spitalele încalcă multe principii de seamă, din cauză că astfel de oameni aserviţi sau corupţi, ca cei prezentaţi mai sus preiau conducerea spitalelor şi în unele cazuri conducerea unor instituţii medicale superioare, care fac politicile medicale pe ţară sau la scară mondială.

 

Mesaje

 

1. Pentru politicieni

Să ţineţi cont de faptul că trăim într-o democraţie şi nu într-o farma-craţie. Legile trebuie făcute pentru a apăra interesele oamenilor, nu interesele afaceriştilor farma.

2. Pentru cadrele medicale

Dacă nu puteţi face un bine, măcar să nu faceţi rău.

3. Pentru toţi oamenii

Un proverb al înţelepţilor din antichitate spune că omul lesne crezător crede orice vorbă, dar omul chibzuit ia seama bine cum merge.

Repet, această postare nu este îndreptată împotriva medicinei sau a medicilor. Am arătat doar nişte derapaje ale unor indivizi certaţi cu legea şi ce putem învăţa de aici. Deasemenea cred că conducerea din acel spital prezentat în film, a încălcat legea.

Vizionare plăcută!

 

Mit şi realitate despre infecția cu Coronavirus (COVID-19): Ce trebuie să ştii?

 

Definiţie

Boala cauzată de coronavirus (COVID-19) (sindromul respirator acut) este o boală infecțioasă reală, dovedită, cauzată de virusul SARS-CoV-2. Virusul există, este dovedit şi leagă oxigenul din corp, ceea ce duce la diminuarea oxigenului din sânge, scăzând imunitatea organismului. Astfel, apar dificultăţi de respiraţie, febră şi ameţeli. Netratat la timp, se poate agrava.

 

Rolul oxigenului

Oxigenul inspirat și ajuns în plămâni este transportat, prin intermediul sângelui, către celule și țesuturi. Lipsa oxigenului suficient în sânge, care să poată fi transportat la organe, tesuturi şi celule poate determina scăderea imunităţii organismului şi diminuarea rezistentei acestuia în faţa atacurilor bacteriilor, virusurilor şi parazitilor ce se dezvoltă foarte bine într-un mediu anaerob, lipsit de oxigen.

 

Gravitate

Majoritatea persoanelor - vaccinate sau nu - care suferă de COVID-19 au simptome ușoare sau moderate și se recuperează fără un tratament special. Însă, anumite persoane - fie vaccinate, fie nevaccinate - dezvoltă simptome severe și necesită îngrijire medicală. Cei mai expuşi la pericol - vaccinaţi sau nevaccinaţi - sunt persoanele slăbite, având probleme mai grave de sănătate (comorbităţi), pe care le pot cunoaşte sau nu. Astfel, virusul va ataca zona slăbită, o slăbeşte de oxigen şi poate agrava starea de boală, ducând persoana deja bolnavă spre un stadiu final al bolii, care va genera moartea. Din primele 41 de cazuri semnalate în lume, care au fost internate în spitalele din Wuhan, China, 13 (32%) persoane au necesitat de terapie intensivă, iar 6 (15%) persoane au murit. Dintre cei care au murit, mulți aveau deja o stare de sănătate precară, suferind de boli, precum hipertensiune arterială, diabet zaharat sau boli cardiovasculare, care le-au afectat sistemul imunitar.

 

Imunitate

Au existat multe cazuri în care membrii unor familii care s-au îmbolnăvit sau chiar au murit, au rămas asimptomatici, având o imunitate foarte bună. Deci nu se îmbolnăveşte toată lumea.

Un organism sănătos îşi formează singur anticorpii, deci cei sănătoşi nu ar avea nevoie de vaccin. Vaccinul în timpul bolii este contraindicat, deoarece corpul va produce un număr mai mare de anticorpi decât este necesar.

Vaccinul accţionează cel mai eficient după 21 de zile, deci până la această dată, vaccinul nu apăra complet.

Din această cauză, testarea la apariţia din nou a simptomelor specifice şi purtarea măştii adecvate în zonele cu un risc ridicat de infecţie, poate fi o măsură de prevenţie.

 

Cum se răspândeşte

Virusul se poate răspândi din gura sau nasul unei persoane infectate sub formă de particule lichide mici, când aceasta tușește, strănută, vorbește, cântă sau respiră. Aceste particule variază de la picături respiratorii de dimensiuni mari la aerosoli de dimensiuni mai mici.

Vă puteți infecta inhalând virusul dacă vă aflați în apropierea unei persoane cu COVID-19 sau atingând suprafețele contaminate cu aceste particule, apoi atingându-vă ochii, nasul sau gura. Dacă aveţi o imunitate bună, virusul nu este mortal, veţi fi asimtomatic sau cu o formă uşoară sau moderată a bolii şi nu veţi necesita o internare.

 

Virusul se răspândește mai ușor în spații închise, în bisericile unde se ating obiectele de cult cu gura și în medii aglomerate.

 

Despre vaccinuri

Vaccinurile sunt seruri care produc anticorpi. Nu conţin nici un tip de microcip sau alte forme de urmărire prin satelit. Anticorpii sunt substanţe care care se formează în organism, spre a neutraliza o infecție.

Vaccinurile sunt eficiente, pregătind organismul în avans la un posibil atac al virusului, dar în acelaşi timp pentru un grup mai restrâns de persone sunt contraindicate.

Pe măsură ce situaţia evoluează, din cauza vaccinurilor, virusul dezvoltă noi variante, reducând eficacitatea vaccinurilor.

Pericolele vaccinării

Dacă nu se face o triere corespunzătoare, vaccinurile pot cauza reacţii adverse grave.

Un ziarist din Bistriţa a murit după ce a luat vaccinul; la două săptămâni după vaccin. Fiica a spus că tatălui ei i s-a făcut rău la două zile după ce a luat vaccinul, el având probleme cu inima. Am căutat în toate ştirile despre el, dacă s-a pomenit măcar că problema i-a apărut după vaccin. Nu! Dacă vaccinul a fost testat doar pe oameni sănătoși - de la o anumită vărstă până la o anumită vărstă – de unde ştim cum va acţiona pe pacienți cu boli, sau pe copii şi vârstnici? Mi s-a recomandat de câteva ori să iau parte la anumite teste de medicamente, dar când au văzut că am peste 40 de ani, nu am fost luat.

 

Aici este ştirea de la fiica ei:

“Mulți dintre voi poate știu că în urmă cu trei săptămâni mi-am pierdut tatăl. Poate puțini știu că el și-a făcut vaccinul cu două zile înainte să-i apară primele simptome. El avea probleme de sănătate și nimeni nu contestă faptul că acestea i-au adus complicațiile. Nu am să susțin niciodată 100% că decesul i-a survenit din cauza vaccinului, însă nici nu pot să nu mă gândesc că substanțele din acesta i-au putut afecta și aduce complicații problemelor de sănătate pe care el deja le avea. Nu am să pot demonsta niciodată cele mai sus spuse, din acest motiv nici nu voi putea insista prea mult asupra acestui subiect.   Într-o lume în care peste tot auzim doar cuvântul 'Vaccinați-vă! Vaccinați-vă! Vaccinați-vă!' să vină neica nimeni și să spună că e posibil ca tatăl ei să-și fi pierdut viața din cauza vaccinului - egal cu 0. Sigur e o coincidență! Coincidență e și faptul că unii medici, NEOFICIAL, au confirmat-o. Coincidentă e faptul că din ce în ce mai des, în jurul apropriaților, auzim povești de genul 'a ajuns în spital pentru o simplă operație, iar câteva zile mai târziu a decedat din cauza virusului'; 'a făcut azi vaccinul și trei zile mai târziu a făcut accident vascular' s.a. Toate sunt doar simple coincidențe. Nu contest faptul că doar o minoritate pot suferi sau își pot pierde viața din cauza vaccinului, însă cu ei ce facem? Îi sacrificam pentru milioanele de oameni care s-au vaccinat și care sunt bine? (deocamdată. Efectele pe termen lung nu le cunoaștem încă). Spunem doar că sunt simple coincidențe? Îi dăm uitării și spunem... 'oricum era bolnav!'! 'Oricum se ducea săracu!'!- Sunt perfect de acord și cu aceste afirmații. Niciunul dintre noi nu o să trăim o veșnicie, niciunul dintre noi nu o să părăsim această lume în condiția actuală în care ne aflăm. Mai devreme sau mai târziu, bogați, săraci, buni, răi - ieșim din această viață într-un singur fel - prin moarte.   Fiecare decide ce e mai bine pentru el! La fel s-a întâmplat și în familia noastră. Ne-am decis de comun acord că, în ceea ce privește vaccinarea, fiecare trebuie să decidă pentru el cum consideră că e mai bine și când ia această decizie să fie una asumată. Acest mesaj îl transmit fiecăruia dintre noi. Încetați să vă mai lăsați înfluențați de toți cei care vă spun să vă vaccinați și care habar nu au de condițiile voastre medicale, de istoricul vostru medical, de istoricul familiar s.a. Voi trebuie să vă informați și să decideți pentru voi. Și când faceți asta, să o faceți asumat.  Sunt impotriva vaccinării? Nicidecum - dacă acesta e mesajul cu care o să rămâneți din urma citirii acestor rânduri, sincer îmi pare rău. Vreau doar să atrag atenția că nu totul e roz așa cum pare la prima vedere. Vreau doar să vă atrag atenția că în momentul în care luați decizia vaccinării să o faceți în mod asumat și responsabil. Nu pentru că a zis X, sau Y, sau pentru că era muzică frumoasă în parcările mall-urilor sau pentru că a sugerat acest lucru preotul duminica în biserică. Greu de crezut? Da, s-a întâmplat să fiu martoră și la un astfel de eveniment.   Știți cum e? Toate lumea vorbește de aceste lucruri pe ascuns. Însă, puțini sunt cei care își asumă să vorbească deschis despre aceste lucruri și despre ceea ce trec. Dacă sunt persoane a căror poveste vor să fie auzită (fie ea și sub anonimat) sunt deschisă să le ascult și să le public. Doar trebuie să-mi scrii (vezi sectiunea cu datele de contact)!  Poate, poate... acest gen de povești o să poată salva câteva vieți.   Nici nu mi-am propus să scriu un articol legat de această temă și în care să-mi vărs fustrările și durerea referitor la ceea ce mi s-a întâmplat mie și familiei mele. Intenția inițială era de a scrie un articol legat de perioada de doliu și cum să facem față acestei perioade (va urma și acest articol). Însă, nu pot uita vorbele tatăl meu care tot timpul îmi spunea 'eu tare cred că din cauza vaccinului..'; '99% e din cauza vaccinului'. Cred că el a dorit la acest mesaj să ajungă la voi. 'Vaccinați-vă dacă doriți. Poate o să vă salveze în fața virusului. Însă să o faceți în mod asumat, responsabil, informat și să fiți conștienți că poate avea și efecte adverse grave - uneori mortale'. Tatăl meu a fost unul dintre oamenii care a susținut mult vaccinarea. Și știți de ce? El zicea așa 'Oriunde mă duc numai asta auzi: <te-ai vaccinat?>'. Și asta a făcut: s-a vaccinat! Prețul plătit? Îl știți deja! Grija de voi! Sursa https://psihologandreealeder.blogspot.com/2021/05/vaccinul-moartea-si-parangheliile-din.html#more

 

Statisticile VAERS (reacțiile adverse la vaccinuri, sistem de raportare SUA) pe la jumătatea anului 2021

 

701 559 de persoane au raportat reacţii adverse după vaccin

60.741 de persoane au avut internări după ce s-au simţit rău după vaccin

80 393 îngrijiri de urgență

6.637 de persoane au făcut infarct după vaccin

5.765 de persoane care au făcut miocardită după vaccin

1862 de femei însărcinate au făcut avort spontan

19.210 de persoane au rămas cu dizabilități după vaccin

14.925 de decese survenite după vaccin

Atunci cât de sigur şi eficient este un vaccin?

https://vaers.hhs.gov/about.html

 

Ce arată statisticile?

 

Certificatul verde nu garantează nimic, din moment ce un vaccinat se poate infecta la un minut după vaccin şi chiar muri... Cei care insistă pe această variantă nu s-au documentat suficient şi răspândesc o stereotipie pseudo-medicală: „Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo. Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.

Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la B1 Tv.

 

O statistică anterioară datei de 17.09.2021 arăta 194 de vaccinaţi morţi din 870 de decese având cauza Covid 19. Cu toate acestea autorităţile şi mass media ne bombardează insistent că trebuie să luăm vaccinul, pentru ca să evităm o formă gravă de Covid 19. Însă cât de slabă este forma pe care o ai, după vaccin, dacă te bagă în spital? Sau cât de slabă este forma pe care o ai, după vaccin, dacă te bagă în groapă? A se vedea ce a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, că au murit oameni vaccinaţi cu ambele doze la ATI, confirmată de statistica prezentată.

 

 

Incompetenţa ministerială din unele tări, care prin politici greşite s-au impus peste lumea medicală au făcut multe victime, după cum au sesizat atât cadrele medicale oneste, cât şi cei oneşti din mass-media, care au investigat aceste cazuri tulburătoare. Unde competenţa ministerială a fost bună şi medicii au fost lăsaţi să-şi facă treaba fără ai stresa şi manipula prin politici ministeriale greşite, situaţia a fost mai bună.

Singapore, o țară cu 5,704 milioane de locuitori, a avut 65.764 cazuri de covid, din care au murit doar 42 (statistică din august)!

În această ţară asiatică personalul ministerial şi medical a lucrat atât de devotat şi exemplar, încât au avut doar 42 de decese.

În schimb România, o ţară cu 19,41 milioane de locuitori, a avut 1.08 milioane cazuri de covid, din care au murit 34.316 de persoane (şi mulţi în ce condiţii de chin, a se vedea cazul din Sibiu şi altele). Competenţa ministerială şi implicit medicală lasă de dorit.

 

Într-o fabrică - până la această oră - unde se lucrează pe trei schimburi, aproximativ 300 de oameni, doar  unul singur a murit, de Covod 19, dar a avut astm. Dacă nu avea nu murea. Restul, care au fost sănătoşi şi au luat Covid 19 s-au vindecat şi acum lucrează cot la cot cu ceilalţi.

 

Ni s-a inoculat în minte că virusul este foarte periculos şi chiar poate fi mortal pentru oricine. Dar atunci de ce nu mor toţi cei infectaţi cu acest virus? Cunosc un caz în care o familie din Arad a avut coronavirus. Tatăl a murit, fiind în vârstă şi având şi parkinson, un fiu obez a ajuns la spital, în rest mama şi un alt fiu cu o greutate normală sunt OK, nu au avut simptome. Deci virusul corona atacă şi doboară pe cei cu probleme – cunoscute sau necunoscute - şi în special pe cei cu plămânii slăbiţi, aşadar cu vaccin sau fără, un individ cu plămânii slabi sau cu probleme de sănătate grave, nu va rezista, iar un individ cu plămânii sănătoşi şi care nu are alte probleme grave de sănătate va rezista atât cu vaccin cât şi fără el, chiar şi la noile tulpine ale virusului. Accentul – aşadar - trebuie pus pe însănătoşirea bolnavilor de orice fel şi în special al acelor cu plămânii afectaţi.

 

Când slăbesc plămânii? Când nu funcţionează normal. Cauzele: fumatul direct sau pasiv (inhalezi de la alţii), expunerea la gaze toxice, răceală netratată şi dusă pe picioare mai mult timp, pneumonii (aprindere de plămâni), tbc, cancer, astm - boală care se manifestă prin greutate în evacuarea aerului din plămâni și prin nevoia imperioasă de aer, etc.. Mai intră în vizor supraponderalii şi cei care au o greutate corporală mică, dacă au probleme de respiraţie.

 

Probleme în suspans

Cât de bun este vaccinul, dacă mai trebuie o mască?

Cât de bună este o mască, dacă mai trebuie vaccin?

De ce mor vaccinaţii, care au şi vaccin şi mască?

Dacă vaccinaţii preiau, mor şi transmit boala, de ce le trebuie un certificat verde?

Ce se va întâmpla daca toţi ne vom vaccina, toţi vom avea certificate verzi, însă flagelul corona va continua?

 

Medicamentul ce revine în atenţie

Ronapreve, medicamentul administrat preşedintelui Trump, revine în actualitate.

Ronapreve, un medicament anti-Covid pe bază de anticorpi care a fost administrat lui Trump, va începe să fie administrat pacienților vulnerabili în Marea Britanie.

"Ronapreve, un cocktail de anticorpi produs de Regeneron şi Roche în scopul prevenirii şi tratării infecţiilor cu noul coronavirus și care a fost administrat fostului președinte american Donald Trump anul trecut, va fi folosit de Marea Britanie pentru a trata pacienții Covid vulnerabili care se află internați în spital, relatează The Guardian.

Luna trecuta, ministrul Sănătății, Sajid Javid, a anunțat medicamentul Ronapreve ca fiind primul tratament conceput special pentru Covid-19 care primeșete aprobare în Marea Britanie."

https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25046958-ronapreve-medicament-anti-covid-baza-anticorpi-care-fost-administrat-lui-trump-incepe-fie-administrat-pacientilor-vulnerabili-marea-britanie.htm

MEDICAMENTUL LUI TRUMP, APROBAT IN UK_Stiri B1_19 sept 2021

https://www.youtube.com/watch?v=RfV1KhpzAbI

Ronapreve putea fi aprobat şi recomandat de anul trecut, dar aşteptările mari legate de vaccin au pus-o în umbră. Acum au adus-o din nou în actualitate, după ce vaccinaţii cu ambele doze au murit deja cu sutele.

Terapia cu anticorpi administrată lui Donald Trump, aprobată de autoritățile americane.

https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/terapia-cu-anticorpi-administrata-lui-donald-trump-aprobata-de-autoritatile-americane-1405445

 

Statistici INSP

Conform Institutului Național de Sănătate Publică (INSP) datele referitoare la numărul persoanelor decedate post-vaccinare sunt următoarele:

În perioada 27 decembrie 2020 – 31 iulie 2021, la un număr de 497 persoane a survenit decesul, după ce s-au vaccinat și s-au infectat cu COVID. Este vorba despre persoane care au fost vaccinate cu o singură doză. Dintre acestea, 407 (81,89%) erau vaccinate cu Pfizer, 52 (10,46%) cu Moderna și 38 (7,65) cu Astra Zeneca.

Potrivit INSP, niciunul din decese nu s-a datorat vaccinării.

Câți români au murit după ce s-au vaccinat?

După ce s-au vaccinat cu ambele doze ale vaccinului anti-COVID-19, au decedat 113 persoane. De asemenea, în perioada 27 decembrie 2020 – 31 iulie 2021, la un număr de 113 persoane, vaccinate cu ambele doze, infectate ulterior cu COVID, a survenit decesul. Dintre acestea, 107 (94,69%) erau vaccinate cu Pfizer, 4 (3,54%) cu Moderna, iar 2 (1,77%) cu Astra Zeneca. Niciunul din decese nu s-a datorat vaccinării.

Pe de altă parte, 18 persoane au decedat după ce au fost vaccinate, fără a se infecta cu noul coronavirus. – sursa Carmina Pricopie, jurnalist Antena 3.

 

Certificatele de vaccinare nu sunt o garanţie

Nu este de mirare de ce anumite ţări supervaccinate nu galopează pe impunerea certificatului verde, din moment ce vaccinaţii pot transmite boala.

Danemarca a devenit una dintre primele țări europene care a abandonat toate restricțiile COVID, declarând că nu mai este boala socială critică. Se foloseau pașapoarte de vaccin, dar țara a decis că nu mai sunt necesare, deşi are o rată de infecţie mai mare ca anul trecut.
Irlanda la rândul ei a renunțat la pașapoartele de vaccin acum câteva săptămâni.
Irlanda ridică din octombrie majoritatea restricţiilor anti-Covid. Cele mai multe dintre restricţiile asociate epidemiei de coronavirus din Irlanda vor fi anulate în data de 22 octombrie, a declarat prim-ministrul irlandez Micheal Martin: "A venit momentul să trecem de la reglementări şi restricţii generalizate asupra libertăţilor individuale ale oamenilor la o abordare definită de consilii de sănătate publică, atitudine, judecată şi responsabilitate individuală."

Limitele privind numărul de persoane autorizate să se reunească în reşedinţe private sau să participe la ceremonii civile şi religioase vor fi de asemenea anulate.

Guvernul britanic renunţă la introducerea paşaportului de imunitate după valuri de critici.

 

Vaccinaţii ar trebuie să ştie

Vestea șocanta pentru toți cei vaccinați cu ambele doze, este că vaccinul nu protejează atât de bine cum s-a preconizat. Vaccinaţilor li s-a promis doar forme uşoare de boală în caz de infecţie, însă există cazuri mortale şi printre cei ce au luat ambele doze.
Se consemnează infectări alarmante cu COVID-19 în Israel, la cei vaccinaţi chiar şi după a doua doză, deşi ţara estecea mai vaccinată de pe glob. La fel stă şi Occidentul conform celor de la CNBC.
În Israel se administrează pe scara largă a treia doză de vaccin Pfizer (ei s-au vaccinat cu acest vaccin), datorită noilor infectări la cei vaccinaţi.
Este dovedit astfel că vaccinarea cu ambele doze nu a putut opri infectările celor vaccinaţi şi nici nu i-a ferit pe unii de moarte. O va face a treia doză?

Unii dintre aceşti vaccinaţi chiar au murit, fie la scurt timp după vaccin, din cauza unor complicaţii provocate de vaccin, fie datorită infectării ulterioare cu corona.

 

Reevaluarea importanţei vaccinării

Conform ultimelor reevaluări ale situaţiei covid, nu sunt necesare vaccinuri de rapel. Datele arată că vaccinurile de rapel Covid nu sunt „adecvate” în acest moment, concluzionează oamenii de știință din SUA și internațional.

O revizuire de către experți a dovezilor științifice până în prezent a ajuns la concluzia că vaccinurile de rapel cu vaccin Covid-19 nu sunt necesare în acest moment pentru publicul larg, a declarat luni un grup de oameni de știință din SUA și internaționali, în revista The Lancet.
Data shows Covid booster shots are 'not appropriate' at this time, U.S. and international scientists conclude

"Booster shots not needed. Data shows Covid booster shots are 'not appropriate' at this time, U.S. and international scientists conclude.
An expert review of scientific evidence to date has concluded that Covid-19 vaccine booster shots are not needed at this time for the general public, a group of leading U.S. and international scientists said Monday in the peer-reviewed journal The Lancet."

https://www.msn.com/en-xl/lifestyle/coronavirus/data-shows-covid-booster-shots-are-not-appropriate-at-this-time-us-and-international-scientists-conclude/ar-AAOoluu?ocid=SK2ADHP&li=BBKxOg5



CNBC "Cu siguranță, numărul cazurilor de Covid înregistrate zilnic în Occident rămâne ridicat și chiar seamănă cu vârfurile anterioare din diferite puncte sau valurile Covid, în timpul pandemiei."

Prestigioşii de la CNBC întreabă: De ce sunt cazurile Covid atât de mari în VEST când milioane sunt complet vaccinate?

Şi tot ei raspund, CITÂND EXPERŢII: Vina o are "varianta delta" a virusului COVID 19.

 

DE CE APAR ACESTE VARIANTE?

Vaccinul produce mutaţii pe care vaccinul obişnuit nu mai are putere. Aşadar ar trebui un vaccin nou pentru fiecare mutaţie. Deci vaccinul face virusul mai puternic. De asta se temeau virusologii, care au avertizat din timp asupra acestui fenomen, fapt nebăgat în seamă.

 

Bine de știut! Reversul medaliei vaccinărilor

Margaret Chan, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sănătăţii, spunea că bacteriile devin tot mai rezistente la antibioticele clasice, iar acest lucru “va însemna sfarsitul medicinei moderne, asa cum o cunoastem acum”.

Mortalitatea a crescut cu 50% in randul celor afectati de infectii rezistente. Tratamentele alternative sunt scumpe, produc reactii adverse fiind toxice si actioneaza mai incet. Ea sustine ca “Afectiuni banale precum rosu in gat sau un genunchi zgariat ne vor putea ucide din nou, cum o faceau cu ani in urma. Rezistenta la antibiotic creste in Europa si in intreaga lume.” ... “Intram intr-o era post-antibiotice. Asta inseamna, de fapt, sfarsitul medicinei pe care o cunoastem acum”.
OMS a publicat o carte in care suntem avertizati ce ne asteapta si cum s-a ajuns aici: folosirea gresita a antibioticelor, fiind recomandate prea usor pentru boli care s-ar putea trata altfel. Surse ca The Telegraph avertizeaza ca bacteriile devin mai rezistente din cauza frecventei si indelungatei folosiri a antibioticelor. 

Oare nu se poate întâmpla la fel cu vaccinarea pe scară largă şi repetată?

Accentul pus pe vaccin, provoacă o mare problemă: Dr Robert W. MALONE inventatorul vaccinotehnologiei ARN mesager avertiza că vaccinurile anti-covid fac virusul mai periculos, adică acesta se face mai puternic, creându-și tulpine mai puternice... şi acestea pot acţiona ca un bumerang. Ca şi când tai un copac ca să scapi de el, însă cresc mai mulţi lăstari pe lângă. Deci nu ai scăpat, ci chiar ai agravat problema, în viitor, în loc de un copac, o să ai de luptat cu mai mulţi copaci.

Din cauza aceasta, la pacienții vaccinati se produce o rezistenţă slabă faţă de noua mutaţie (tulpină), o scădere a imunității, fapt arătat în statisticile care arată că în spitale sunt mulți vaccinati având ambele doze, unii în fază gravă, terminală (fiind pe moarte).

Așadar un vaccinat nu are o imunitate mai buna ca un nevaccinat, din contră, se produce efectul bumerang ca la antibiotice, infectiile cauzate de viruşii care si-au creat tulpini modificate, sunt mai greu de vindecat.

Un antibiotic luat prea des nu are nici o apărare în fața unei noi tulpini, fapt arătat în statisticile medicale. Așadar utilizarea pe scară largă a noi și noi vaccinuri o să faca un cerc vicios. Exista neșansa ca virusul să devină mai periculos și mai greu de oprit. De asta se teme Dr MALONE şi alţi virusologi sau farmacişti cum ar fi Jean-Bernard Fourtillan, şi de aceea au recomandat ca vaccinul să nu fie utilizat pe scară largă, fapt respins de baronii de la Big Farma, care au văzut un potențial uriaș de câștig financiar şi au facut un lobby uriaş pentru ca să fie favorizate vaccinările.

 

Ce alegi: Libertatea sau Dictatura, Viaţa sau Moartea?

Statisticile VAERS (reacțiile adverse la vaccinuri, sistem de raportare SUA).

701 559 de persoane au raportat reacţii adverse după vaccin

60.741 de persoane au avut internări după ce s-au simţit rău după vaccin

80 393 îngrijiri de urgență

6.637 de persoane au făcut infarct după vaccin

5.765 de persoane care au făcut miocardită după vaccin

1862 de femei însărcinate au făcut avort spontan

19.210 de persoane au rămas cu dizabilități după vaccin

14.925 de decese survenite după vaccin

Atunci cât de sigur şi eficient este un vaccin?

Nu am nimic cu cei care se vaccinează pe propria răspundere, însă pentru mine vaccinul este periculos, deoarece sufăr cu inima din copilărie. Nu vreau să risc şi nici nu vreau să fiu constrâns de cei vaccinaţi. Statisticile arată că cei care au inima slăbită, nu rezistă întotdeauna la un vaccin. Din păcate unii chiar se nasc aşa cu inima slăbită şi duc boala pe picioare, uneori fără să ştie. Dacă ar lua un vaccin, unii dintre ei ar muri cu siguranţă, indiferent dacă sunt tineri sau bătrâni. Nu vârsta, ci inima slabă este problema.

 

 

 

Partea B

Pandemie sau “plandemie”?

 

Mulţi se tem – şi pe bună dreptate – ca această pandemie să nu fie regizată din umbră. Dar cine ar avea un interes aşa de necinstit în cazul unei plandemii? Prima bănuială ar cădea fără dar şi poate, pe baronii de la industria medicamentelor (farma). Întrebările sunt deschise.

Un concern este o organizație complexă care reunește întreprinderi economice legate între ele prin activitatea lor, întreprinderile rămânând formal independente. Ei bine, o caracatiţă afaceristă de acest fel, este condusă de un “baron” (zis şi “mogul”) putred de bogat, care din păcate încă nu s-a săturat de a face şi mai multă avere. Deoarece din toate timpurile, cea mai avantajoasă afacere este cea făcută cu statul, uneori această supra-îmbogăţire a baronilor (de orice tip) se face în mod necinstit, prin camarila politică aservită lor, forţând pe anumite căi contracte avantajoase cu guverele lumii.

Tocmai de aceea, trebuie să fim cu ochii în patru!

Dacă nu suntem atenţi şi vom lăsa ca banii necinstiţi să vorbească nedrept în locul nostru şi astfel lăsăm  ca cei ce deţin finanţele lumii să ne comande cum să ne trăim viaţa, vom ajunge ca într-o colivie!

Dar oare este posibil ca acest nemaipomenit bombardament mediatic  ce priveşte virusul Covid 19 să fie o covidiadă regizată din umbră, finanţat într-un mod sau altul de baronii de la Big Farma? Să se fi creat un efect de domnino, toate deciziile fiind în fond comandate din umbră, de către aceşti indivizi?

Cu trupul nostru trebuie să facem ce ne place nouă, nu ce ne comandă alţii din umbră, dacă tot e la modă corectitudinea politică.

Dacă cedăm pe această cale frâiele libertăţii noastre individuale, cine ştie ce precedent periculos pregătim şi cine ştie ce libertăţi o să mai pierdem!

Dacă şi cei vaccinaţi se pot îmbolnăvii cu Covid 19 după vaccin, nu ar trebui să existe presiune asupra persoanelor nevaccinate, pentru a se vaccina, ci trebuie căutate soluţii optime. Iar dacă virusul Covid 19 nu este aşa de periculos asupra persoanelor sănătoase, ci doar asupra persoanelor cu diferite boli de plămâni, trebuie ridicate de urgenţă toate măsurile utopice.

Condiția prealabilă este ca spitalele să poată trata în mod optim pacienți cu COVID-19.

 

Despre statistici

O altă problemă este modul în care se fac statisticile. Dacă aceste statistici nu se fac corect, nu au nici o valoare. Se poate fura degeaba.

Iată de exemplu o astfel de exemplificare:

GÂNDEŞTE

Cum poți folosi statistica și regulile/legile pentru a-ți susține afirmațiile false:

Să zicem că ai 1000 de oi albe și 1000 negre.

Și le testezi de... viermi intestinali.

Să presupunem că în realitate 10% (una din 10) dintre oi au viermi intestinali indiferent dacă sunt albe sau negre.

Dar tu testezi doar 50 de oi albe de viermi și 100 negre.

Vei găsi 5 oi albe (o zecime din cele 50 testate) cu viermi intestinali și 10 oi negre cu viermi intestinali (10% din 100).

Apoi ieși în presă cu statistica și spui:

Dacă ești oaie neagră atunci ai de două ori mai multe șanse să ai viermi intestinali!

Pentru că am facut 150 teste si am găsit 10 oi negre cu viermi intestinali, dar doar 5 oi albe infestate!

Păi dacă tu ai testat doar 50 oi albe și 100 negre, e normal să găsești mai puține albe cu viermi!

-

Înțelegeți cum se măsluiesc statisticile?

Testezi mai puțini vaccinați și automat îți iese un procent mai mare în rândul nevaccinaților!

Ca în exemplul de mai sus cu oile negre și albe!

Cu cât vor excepta mai mult vaccinații de la test și cu cât nevaccinaților li se vor cere teste la orice (cum se propunea ca medicii sau profesorii nevaccinați să fie testați de doua ori pe săptămână) cu atât testele pozitive vor fi mai multe în rândul nevaccinaților și atunci ei vor zice:

Vedeți?

Statistica ne arată că vaccinații au șanse mai mici de infectare! Si de aceea ii lasam liberi si nu-i testam. Ca ei nu fac boala! FALS! Daca nu-i testati de aia ies putini pozitivi! Cum se zicea? Testam mai mult, gasim cazuri mai multe. Pai exact asta aplica ei dar doar pe nevaccinati. Iar pe vaccinati ii excepteaza de la testare!

Sau că valul 4 e al nevaccinaților!

Păi dacă pe vaccinați îi exceptezi de la testare, iar nevaccinaților le ceri test peste tot, de aia!

-

Înțelegeți de ce nu ne spun câți dintre cei aproximativ 40000 testați zilnic sunt vaccinați și nevaccinați? Pentru că aici e șmecheria!

Nu testează decât puțini vaccinați și nevaccinații pentru orice!

----

Testarea este bună, numai dacă se face corect!

 

Cum s-a format varianta Covid 19 Delta?

Luc Montagnier câștigător al premiului Nobel în medicină, susţine că varianta Delta s-a format în urma vaccinului administrat şi credem că e mai priceput în acest domeniu!

Luc Montagnier (n. 18 august 1932, Chabris, Centre-Val de Loire, Franța) este un medic francez, laureat al Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în 2008, împreună cu Françoise Barré-Sinoussi, pentru descoperirea virusului imunodeficienței umane. Cei doi au împărțit jumătate din premiu, cealaltă fiindu-i acordată lui Harald zur Hausen.

Jean-Bernard Fourtillan, născut la 7 octombrie 1943 la Bordeaux, este farmacist, expert în farmacologie și fost profesor al universităților franceze. Caută siteul lui şi vezi ce ne spune despre vaccin!

 

Gândul anului spre anul care vine

 Anul care vine poate aduce ambele situații: libertate sau o dictatură pseudo-medicală. Depinde și de noi să fie una sau alta. Somnul rațiunii naște proștii numiți monștrii. Știm cum se obțin diplomele și cum se avansează în cariera politica. O diplomă încă nu garantează că ești un veritabil om de știință, cum nici o carieră strălucită în politică nu este o garanție ca ești omul potrivit, la locul potrivit.

Trebuie să evităm un Farmakistan mondial condus din umbră de baronii de la caracatiţa concernelor Big Farma.

Cuvântul “Farmakistan” (Farma-statul) a fost inventat de un englez în 2014, în glumă. Dar iată că acum cuvântul poate fi reinventat cu alt sens, unul negativ: o dictatură pseudo-mdicală a farmakistano-baronilor!

Autorităţile ne bombardează insistent că trebuie să luăm vaccinul, pentru ca să evităm o formă gravă de Covid 19. Însă cât de slabă este forma pe care o ai, după vaccin, dacă te bagă în spital. Sau, cât de slabă este forma pe care o ai, după vaccin, dacă te bagă în groapă? A se vedea ce a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, că au murit oameni vaccinaţi cu ambele doze la ATI.

  În plus, cât de bun este vaccinul, dacă mai trebuie o mască? Până la urmă dacă tot masca are ultimul cuvânt (masca bate vaccinul), de ce mai trebuie un vaccin? Accentul trebuie pus, nu pe luarea unui vaccin sau pe purtarea unei măşti, ci pe competenţa medicilor şi a forurilor ce dau directive acestora.

Incompetenţa ministerială din unele tări, care prin politici greşite s-au impus peste lumea medicală au făcut multe victime, după cum au sesizat atât cadrele medicale oneste, cât şi cei oneşti din mass-media, care au investigat aceste cazuri tulburătoare. Unde competenţa ministerială a fost bună şi medicii au fost lăsaţi să-şi facă treaba fără ai stresa şi manipula prin politici ministeriale greşite, situaţia a fost următoarea:

Singapore, o țară cu 5,704 milioane de locuitori, a avut 65.764 cazuri de covid, din care au murit doar 42 (statistică recentă)!

Felicitări! În această ţară asiatică personalul ministerial şi medical a lucrat atât de devotat şi exemplar, încât au avut doar 42 de decese.

În schimb România, o ţară cu 19,41 milioane de locuitori, a avut 1.08 milioane cazuri de covid, din care au murit 34.316 de persoane (şi mulţi în ce condiţii de chin, a se vedea cazul din Sibiu şi altele). Competenţa ministerială şi implicit medicală lasă de dorit.

 

Trierea bolnavilor înainte de vaccin

O altă problemă gravă apare atunci când nu se face o triere corespunzătoare înainte de vaccinare.

Există factori care ar putea determina ca un vaccin să fie fatal sau paralizant? Da. Un grup de medici din Singapore au făcut o cerere către guvern, ca să sisteze vaccinarea, după ce un tânăr a murit imediat după vaccin. Ei au vrut să afle cauza decesului, pentru ca să evite alte tragedii de acest gen. Au cerut oprirea vaccinării şi reluarea lui doar după ce se află cauzele care au dus la deces. Asta da political correctness! Dacă e pe trend corectitudinea politică, atunci să fie pentru toţi, nu numai pentru cei favorizaţi. Iată de ce trierea este foarte importantă, înainte de vaccin. Fiecare are dreptul, într-un stat de drept, să ştie la ce se expune. Guvernul are obligaţia să ne spună şi riscurile, nu numai avantajele.

COVID-19 afectează persoanele în moduri diferite. Dacă au plămânii buni, majoritatea persoanelor infectate vor dezvolta o formă ușoară sau moderată a bolii și se vor recupera fără spitalizare. Deci nu ar fi necesară nici măcar vaccinarea.

Din nefericire, multe spitalizări s-au făcut foarte greşit, neprofesionist şi cu ce consecinţe! Când a fost soare i-au ţinut în soare, când a fost frig i-ai ţinut în frig la centrele de primire, agaravânuli-se bola şi unii au şi murit (a se vedea cazul mediatizat al celebrului chirurg din Tg Mureş). Aşa se întâmplă acum cu vaccinul. Datorită trierii greşite, mulţi vaccinaţi mor cu zile, datorită sistemului slab pe care îl au.

Atenţie la ce se spune în mass-media! Informaţia, spusă incorect, dezinformează. Aviz amatorilor!

 

Oare chiar să existe interese obscure?

Într-o lume necinstită, cu siguranţă la unii da. Cinste excepţiilor, care pot fi multe.

First Do No Harm este un film american realizat pentru televiziune în 1997, regizat de Jim Abrahams, despre un băiat a cărui epilepsie severă, care nu răspunde la medicamente cu efecte secundare teribile, este controlată de dieta ketogenică. Aspectele poveștii reflectă propria experiență a lui Abrahams cu fiul său Charlie. Interesant de remarcat cum cadrele de conducere ale spitalului vor să impună un tratament care era vizibil că nu funcţiona, descurajând şi împiedicând orice alternativă. Aşa se va ajunge într-un farma-stat unde legile vor fi făcute pentru a proteja producătorii de medicamente şi spitalele.

Este interesant ce a spus un doctor dintr-o ţară vecină: „Farma-maffia nu are nevoie de oameni sănătoși!” El se numește Dr. Gábor Lenkei. S-a născut în 1961 şi a absolvit în 1986 cu o diplomă medicală şi calificare excelentă (summa cum laude).

A lucrat oficial la Universitatea de Medicină din Debrecen timp de șase ani. A câștigat experiență ca medic cercetător, mai târziu ca medic clinic în medicina internă și apoi în secțiile de obstetrică și ginecologie.

Pare ridicolă această propoziţie, chiar şi din gura unui medic, însă nu el este singurul, care face astfel de afirmaţii şocante.

Un alt medic a spus că a pierdut circa 100 de pacienţi în timpul unor operaţii, care fără intervenţie chirurgicală ar mai fi putut trăi, puţin sau mai mult, nu se ştie. Însă operaţiile fiind în trend se puneau accent pe ele. Se făceau operaţii care nu erau necesare, doar pentru ca medicii să primească „banii de mulţumire” după operaţie.

Un angajat al unui spital de stat din Cluj-Napoca a făcut o declarație similară: „Când am devenit angajat al spitalului, m-am uitat la medici de parcă ar fi zei, când m-am pensionat, îi priveam deja ca pe un fel de diavoli”.

În mod similar, un alt fost angajat al spitalului de stat din Cluj-Napoca, care a renunțat, a spus că într-o zi a întrebat fiecare pacient câți bani de mulţumire i-au dat medicului. Când a adăugat datele, suma a fost uluitoare: un total de 7.000 de lei a fost colectat de către medic într-o singură zi. În România, salariul minim în 2021 este de 1386 lei.

În mod similar, prietenul unui doctor a spus că nu a operat niciodată pe cineva până nu i s-au acordat banii recompensei – ceea ce a fost interzis pentru că era angajat la un spital de stat. A strâns mulți bani în acest fel, dar i-a pierdut pentru că a dat faliment. Apoi a spus: „Dumnezeu m-a bătut pentru că am greșit!”

Un medica generalist a spus că s-a prezentat la el o doamnă în vârstă cu grave probleme de sănătate. Lua circa 30 de medicamente pe zi. După o consultare atentă, a redus medicamentaţia la un medicament pe zi şi doamna s-a simţit mai bine.

Un alt caz uimitor este relatat de un domn care s-a dus în vizită la bunicii de la ţară. Bunica tocmai lua un medicament. El a întrebat-o, cu ce suferă şi ce medicament ia, după care a primit răspunsul uimitor: că nu suferă cu nimic, nu ştie ce medicament ia, dar cu siguranţă medicamentul acela e bun la ceva, că de aceea este medicament.

Se constată că din păcate spitalele încalcă multe principii de seamă, din cauză că astfel de oameni corupţi, ca cei prezentaţi mai sus preiau conducerea spitalelor şi în unele cazuri conducerea unor instituţii medicale superioare, care fac politicile medicale pe ţară sau la scară mondială.

 

Şi atunci înţelegem că dincolo de excentricitatea afirmaţiei „Farma-maffia nu are nevoie de oameni sănătoși!” există un oarecare adevăr, ei au nevoie de bani. O mulțime de bani pentru palatele lor și stilurile lor de viață fastuoase. Căci cheltuiesc bani pe acestea. Ei bine, dacă medicii ca oamenii de mai sus intră într-un important rol guvernamental, poate un rol internațional, ce ar face pentru a obține cât mai mulți bani posibil?

 

Partea C

Să nu ajungem la vorbele lui Bulă!

 

Apar noi şi noi cazuri de decese, ce se leagă în mod clar de vaccinările făcute, uneori muşamalizate. Potrivit statisticilor medicale britanice au fost raportate 332 de cazuri şi 58 de decese, ca urmare a administrării vaccinului AstraZeneca în Marea Britanie. De obicei sunt şi cazuri neraportate, fie din cauză ca unii bolnavi nu au raportat nici o problemă pe care au avut-o, fie moartea a fost asociată cu un alt simptom, scuzându-se astfel cazul vaccinării... Conform unui politician ungar din opoziţie, care luptă pentru neobligativitatea vaccinării, în Ungaria au fost semnalate multe decese, cauzate de vaccin, cum că vaccinarea ar fi favorizat decesul.

Dacă de covid mor cei cu plămânii slabi, de vaccin mor cei cu inima slabă. Şi mulţi nu ştiu că suferă cu inima (ducând boala pe picioare) sau pur şi simplu nu sunt informaţi de acest risc şi se prezină la vaccinare. Mulţi dintre ei se auto-condamnă la moarte sigură, crezând că îşi fac un bine lor şi societăţii. De aceea trierea ar trebui să se facă cu cea mai mare atenţie.

La persoane de peste 40 de ani, apar cheaguri de sânge după vaccinare, care favorizează infarctul. Dacă nu este nimeni în jurul lor ca să le dea un prim ajutor esenţial, există neşansa să moară subit. Un individ aparent sănătos, a murit subit în fotoliu, la câteva zile de la vaccinare, fiind găsit de tatăl său. Nu a fost nimeni în jurul lui, pentru al ajuta. Mor şi dintre cei mai tineri de 40 de ani.

Dacă studiile particulare care se fac sunt corect interpretate, se prevede o modificare a sângelui celor vaccinaţi, acesta fiind de o calitate mai slabă, ca şi roşia ce o aducem din import, cu 0 gust, multă apă şi senzaţie că manânci o gumă. Ce facem, dacă între timp se va constata că după 2 sau 3 ani vaccinul are efecte secundare grave, cum ar fi, scăderea imunităţii, ajută la apariţia trombozelor şi prin asta la favorizarea semiparezelor şi a accidentelor vasculare cerebrale? Ce se va întâmpla dacă vaccinul va favoriza sterilitatea la femei? Evident va fi o bucurie pentru mogulii din spatele imperiului farma, având prilejul să facă noi afaceri ilicite cu statele lumii.

Asistăm la una dintre cele mai nocive fobii, frica, care este expoatată de farma mogulii - pentru interese meschine şi dusă la paroxism, printr-un efect de domino. Evident că frica aceasta este creată artificial, prin mass –media şi este finanţată puternic de mogulii farma din spatele cortinelor guvernamentale. Contractele farma-mogulilor cu statul aduc mari bogăţii, pe termen scurt, deoarece statul plăteste mai bine ca un simplu pacient. Se câştigă miliarde de dolari în afacerile medicale cu statul, de unde şi politicienii implicaţi îşi primesc o bună parte.

Istoricul vaccinurilor

Din cele mai vechi timpuri oamenii au fost preocupaţi de imunizarea în faţa bolilor infecţioase cu transmitere de la om la om.

O formă primitivă a imunizării a fost variolizarea, prin infecarea intenţionată a indivizilor sănătoşi cu o formă mai slabă a bolii, care mai apoi genera imunizarea trupului în faţa formei mai severe.

Edward Jenner (1749 – 1823), pe când era ucenicul unui chirurg, auzise de la o mulgătoarele de la ferma de vaci, că cine se îmbolnăvea de variola vacilor, care producea o formă ușoară de boală la om, limitată la o erupție pe mâini, nu se mai îmbolnăvea ulterior de vărsatul negru (variola umană, care decima până la 30 la sută din populaţie). Jenner îi spuse profesorului John Hunter de la Londra ce aflase şi acesta îl sfătuise să verifice, făcând un experiment.  În anului 1796 se iveşte această ocazie, la o fermă din împrejurimi unde izbucnise variola vacilor. Aici Jenner are ocazia să experimenteze o formă de variolizare, folosind prin incizie lichid din pustulele unei femei bolnave de variola vacilor, asupra unui copil de 8 ani, pe nume James Phipps. La locul inciziei făcută pe băieţel s-a produs o pustulă asemănătoare celei din variolă, care s-a vindecat în scurt timp. Pentru a verifica experimentul, șase săptămâni mai târziu, Jenner îl infectează deliberat pe Phipps cu variolă umană, şi cum era de aşteptat acesta nu se îmbolnăveşte. Jenner repetă experiența pe încă 8 copii, inclusiv fiul său, cu același efect. Raportul, pe care îl trimite la Royal Society, este respins, deoarece argumentația este considerată insuficientă şi exista riscul de îmbolnăvire cu alte boli grave, printre care sifilisul. (Sifilisul se transmite în principal prin contact sexual (se poate da sau lua inclusiv de la animalele cu care se produce contactul sexual) sau de la mamă la făt în timpul sarcinii; sifilisul se mai poate transmite prin sărutarea zonei bolnave precum și prin sex oral, anal și vaginal. Majoritatea cazurilor noi din Statele Unite (60%) sunt înregistrate la bărbații ce întrețin relații intime cu bărbați. Se poate transmite și prin produse de sânge, transfuzii, vaccinuri sau transplante de organe. Chiar dacă acestea sunt testate corespunzător, boala se poate ascunde într-o fază latentă, care să nu poată fi descoperită şi individul examinat să fie infectat.)

Jenner a numit "vaccinare" procedeul folosit, deoarece luase substanța folosită de la vaci (din lat. vacca - vacă).

Lumea medicală, a fost reticentă la început, deoarecea ca urmare a vaccinării prin metoda braț-la-braț existau riscuri de infectare cu alte boli, iar uneori unii dintre cei infectaţi mureau. Din această cauză vaccinarea în forma ei primitivă era descurajată şi criticată, iar cei care o făceau uneori erau stigmatizaţi. Se spune că familia regală din Anglia a făcut vaccinarea pe ascuns, ca să nu fie luată în derâdere. Totuşi, medicina a sfârșit prin a accepta metoda de vaccinare a medicului englez, după ce în 1805 se dezvoltă o nouă tehnică de producere a vaccinului (din piei de vite bolnave de variola vacilor), care înlătură pericolul contagiunii inter-umane cu alte boli. Această tehnică înlocuiește treptat tehnica lui Jenner, vaccinarea braț-la-braț fiind interzisă în Anglia la sfârșitul secolului XIX.

Să nu păţim ca cei din trecut! Un pic de cunoaștere este un lucru periculos! Sens: O cantitate mică de cunoștințe poate induce în eroare oamenii să creadă că sunt mai experți decât sunt cu adevărat. Origine „Puțină cunoaștere este un lucru periculos” și „puțină învățare este un lucru periculos” au fost utilizate sinonim încă din secolul al XVIII-lea.

Să nu păţim cu acest tip de vaccin cum au păţit englezii care au fost nevoiţi să scoată vaccinarea braț-la-braț în afara legii!

 

Parodie despre noul stat mondial în care trăim, Statul Farma

 

Mai jos este un segment de parodie, şi vă rog să o trataţi ca atare.

Un mogul sau magnat de afaceri este cineva care a obținut un mare succes și o bogăție enormă prin proprietatea mai multor linii de întreprindere. Termenul se referă în mod caracteristic la un antreprenor sau investitor bogat care controlează, prin proprietatea unei întreprinderi personale sau o poziție dominantă de acționariat, o firmă sau o industrie ale cărei bunuri sau servicii sunt consumate pe scară largă. Astfel de indivizi pot fi cunoscuți și ca baroni, căpitanii industriei, țari, moguli, oligarhi, plutocrați, taipani sau magnati. De obicei ei conduc (dictează) - deschis sau din umbră - politicile guvernărilor, pe plan local sau global (uneori necinstit, făcând abuz de putere, corupţie, presiuni media, eliminarea opoziţiei, etc.).

Imperiul:

Farma-Mogulistan

Capitala:

New Big Farma-Slink

Forma de guvernământ:

Farmacraţie

Lider conducător:

Farmatycoonul

Forul conducător:

Senatul Yesmenilor

Stema imperială:

Masca, dezinfectantul şi seringa

Imnul:

Farma şi al lui produs, sănătate ne-a adus!

De ne place, nu ne place, asta e, n-avem ce face!

 

Banc cu Bulă

 

Bulă la ora de istorie

Profa:

Bulă, te rog să îmi spui câte orânduiri a experimentat omenirea în cursul istoriei?

Bulă:

Orânduirea puturoşilor, orânduirea bătăuşilor, orânduirea jmecherilor şi orânduirea proştilor.

Profa:

Ce înseamnă toate acestea?

Bulă:

Sclavagismul a fost orânduirea puturoşilor. Puturoşilor nu le-a plăcut să lucreze şi au pus pe alţii să lucreze în locul lor. Feudalismul a fost orânduirea bătăuşilor. Bătăuşilor nu le-a plăcut să lucreze şi au pus pe alţii să lucreze în locul lor. Democraţia a fost orânduirea afaceriştilor, a jmecherilor. Jmecheriilor nu le-a plăcut să lucreze şi au pus pe alţii să lucreze în locul lor. Comunismul a fost orânduirea proştilor. Proştilor nu le-a plăcut să lucreze şi au pus pe alţii să lucreze în locul lor.

Profa:

Şi acum ce orânduire urmează?

Bulă:

Orânduirea nebunilor. Nebunilor nu le-a plăcea să lucreze şi ne-or pune la lucru în locul lor.

Profa:

Păi şi deştepţii când or avea orânduirea lor?

Bulă:

Când or pune pe puturoşi, pe bătăuşi, pe jmecheri, pe proşti şi pe nebuni la lucru!

Profa:

Şi de ce nu o fac odată?

Bulă:

Nu au timp, sunt ocupaţi cu lucrul.

Profa:

Şi când o să reuşească?

Bulă:

Niciodată! Ăştia ne termină!

:)

 

Ca să nu ajungem la vorbele lui Bulă

 

Deviza 1

Înainte cu onoare şi virtute.

Cea mai mare onoare este ca cineva să te iubească dezinteresat (altruist), iar cea mai mare virtute este ca tu să iubeşti pe cineva la fel.

Cine nu iubeşte astfel este orb. Orbit de prostia din el.

Iubirea nu este pe raport de afacere: Te iubesc că imi dai xyz.

Iubirea adevărată înseamnă că vreau să îti dau ceva, de care ai nevoie, fără ca să cer ceva în schimb.

Iubirea include respect. Nu ai nevoie de ce îti ofer? Nu îţi dau cu forţa. Asta înseamnă adevărata corectitudine politică.

 

Deviza 2

PÂNĂ LA VICTORIE!

Vom învinge, dacă ne vom uni şi vom rezista până la victorie.

Buturuga mică, poate răsturna carul mare cu proşti...

Nu te subestima! Ai puterea de a fi acea buturugă mică!

Armate mici, dar cu scopuri bine ţintite, comandate cu înţelepciune şi bine organizate au învins întotdeauna armatele prost comandate şi prost organizate, indiferent cât de mare le-a fost numărul sau armele. Vezi situaţia recentă din Afganistan.

În acest război cu o posibilă farma-mafia nu ne trebuie arme, care să îi omoare. Caută să fii mai înţelept ca ei şi vei găsi în tine puteri intelectuale nebănuite şi în jurul tău fraţi de acţine şi arme nonviolente, dar puternice.

Orice corupt, merită combătut. Dacă nu se face, corupţia naşte prostie şi prostia naşte suferinţă.

Suntem în pericol, trebuie să luptăm! Nu cu arme fizice, ci cu armele raţiunii!

Nu uita: Cu cât e mai grea lupta, cu atât e mai frumoasă victoria!

Libertatea este preţioasă! Nu o poţi aprecia la justa ei valoare, doar atunci când nu o mai ai.

Jos dictatura de orice tip!

Vino alături de noi!

Distribuie puternic!

Acţionează!

Trăiască raţiunea!

 

Siteuri utile

Părerea unui farmacist renumit despre covid

http://www.verite-covid19.fr/

Toate privirile pe Israel

Articolul dă vina pe alte ţări unde s-au dus cei în vârstă la concediu şi au adus o tulpină mai puternică de covid, însă acea tulpină apare în zona vaccinurilor, ca reacţie a virusului contra imunizării. Deci tulpina nu ar fi apărut, dacă nu ar fi fost vaccinurile, care să îl modifice.

https://www.msn.com/en-xl/news/newslondon/israels-grand-vaccine-experiment-as-the-world-and-uk-watches-on/ar-AANM68Z?ocid=SK2ADHP&li=BBJDXDP

 

Vizionaţi filmul First do no harm

https://www.youtube.com/watch?v=fIUhNNgTzIs

 

De reţinut:

Am fost sunat de câteva ori de la fabrici de medicamente, pentru a lua parte la testarea unor medicamente. Nu ştiu de unde au luat numărul meu de telefon. M-au întrebat dacă am vreo boală şi câţi ani am. Am spus că sunt sănătos, dar când mi-am spus vărsta, nu au mai fost interesaţi. Oare în cazul testării vaccinurilor, cum se procedează? Aşadar, ce se întâmplă dacă vaccinul a fost testat doar pe oameni sănătoși și relativ tineri și nu pe pacienți cu boli şi vârstnici? M-au sunat de câteva ori să iau parte la anumite teste de medicamente, dar când au văzut că am peste 40 de ani, nu am fost luat.
Apoi, ce garantează certificatul verde, din moment ce un vaccinat se poate infecta şi chiar muri... Cei care insistă pe această variantă oare s-au documentat suficient sau răspândesc o stereotipie? „Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo. Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.
Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la B1 Tv.

Tradu în altă limbă!

22.09.2021

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu