luni, 13 mai 2024

SCĂDERA DRASTICĂ A POPULAŢIEI DIN RASA ALBĂ

 

PROFEŢIA CARE BATE LA UŞI

 

O profeţie bate la uşi: SCĂDERA DRASTICĂ A POPULAŢIEI DIN RASA ALBĂ.

În cartea Apocalipsa există două profeţii sumbre despre “Râul cel mare, Eufrat”.

- Al saselea a varsat potirul lui peste raul cel mare, Eufrat. Si apa lui a secat, ca sa fie pregatita calea imparatilor care au sa vina din rasarit. (Apoc.16:12)

- Apoi mi-a zis: "Apele pe care le-ai vazut, pe care sade curva, sunt noroade, gloate, neamuri si limbi. (Apoc.17:15)

Ce înseamnă expresia “Râul cel mare, Eufrat”?

În simbolistica Cărţii Apocalipsa apele sunt populaţiile lumii:

Apoi mi-a zis: "Apele pe care le-ai vazut, pe care sade curva, sunt noroade, gloate, neamuri si limbi. (Apoc.17:15)

 

Cu puţin timp înainte de pandemie a fost rostită o fraza memorabilă la Antena 1 Cluj - în emisiunea Ciocnirea Civilizatiilor, la City Plus, în 2018 - unde se afirma următoarele: "50% din populatia de la orase din Occident nu se casatoresc si nu fac copii". În schimb creşte adopţia de copii din alte rase şi a animalelor de companie. Îmi aduc aminte că o doamnă vestită din Romania, fata lui Ţopescu, a murit înconjurată de vreo 6 câini, în loc de copii şi nepoţi.

 

Intuiesc că în cele două profeţii este vorba de rasa albă, liderii cărora au îndrăgit o cultură de depopulare, cu scopul de a salva planeta de poluare şi distrugerea rezervelor naturale ... Dacă trendul se menţine, occidentul se va depopula treptat de rasa albă, în schimb vor creşte numeric celelalte rase. Îmi amintesc de un banc de la sfarşitul anilor 80, de la Cluj, ce prevestea parcă această tendinţă: O ţigancă - atunci aşa îşi spuneau şi nu le era ruşine - coboară cu puradeii din tramvai, şi o tovarăşă fudulă o ofensează „Mai sunteţi mulţi?!” Replica pirandei a fost pe măsură. Da, fiindcă noi facem cum a lăsat Dumnezeu, nu ca voi, cu gura...

 

Scăderea semnficativă a populației din Europa începând cu anii 2010 a fost cauzata de anumite politici luate de liderii guvernelor din vestul Europei, cu mult timp înainte de această decada. care duc la scăderea drastică a natalității și la îmbătrânirea rasei albe.

 

Studiile au arătat că populaţia din vestul Europei, mai ales cea de la oraş, nu se căsătorea într-un procent foarte mare, undeva peste 50 la sută, iar o proporţie si mai mare nu făcea copii. Astfel, s-a ajuns să fie încurajată migraţia, pentru a umple golul, concomitent cu încercarea de a face pe băştinaşi insensibili la trecutul lor.

 

-Scăderea fertilității și îmbătrânirea populației albe vor face economiile dependente de imigrație - până ce bătrânii globalişti europeni nu vor hotărâ să impună şi acolo agenda lor de depopulare a lumii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu