luni, 19 februarie 2024

Cartea Dezlegarea Tainelor - MEMENTO

 

MEMENTO

Ce este un profet şi ce este o profeţie?

 

Profeţia constă în cuvinte, vedenii sau vise de inspiraţie divină, pe care le primeşte cineva prin revelaţie de la Dumnezeu. Profeţiile pot fi didactice, cu scopul de a învăţa, corecta şi preveni sau cu scopul de a avertiza asupra unor evenimente din viitor. Un alt scop al lor este de a încuraja şi a consola.

Un om trebuie să fie numit de Dumnezeu, ca să poată fi profet.

Satan Diavolul se luptă pentru a lua locul de suveran al Creatorului şi de aceea este vrăjmaşul declarat al lui Dumnezeu, târând şi pe cei pe care îi poate înşela în această ofensivă. El ridică profeţi falşi şi interpreţi neinspiraţi pentru a zădărnicii profeţiile lui Dumnezeu.

Nici o profeţie din Sfintele Scripturi nu este de origine omenească (2 Petru 1:20), şi deoarece Dumnezeu este mai puternic decât Diavolul, toate profeţiile vor fi împlinite.

Ştiaţi că uimitoarele profeţii din Cartea Profetului Daniel au fost confirmate de istorie? Ştiţi ce spune această carte despre viitor? Pentru cei care nu ştiu aceste lucruri, ca unul care “vede” înapoi în istorie, adică  ca şi istoric biblic care se ocupă de studiul profeţiilor din 1992, mi-am propus să fiu o mână de ajutor.

Vă doresc un timp binecuvântat şi plin de învăţăminte prin studierea profeţiilor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu