sâmbătă, 9 martie 2024

SEMNUL FIAREI < CA NOUL BULETIN

 

DESPRE SEMNUL FIAREI PE SCURT

'SEMNUL FIAREI' - ÎN BIBLIE

 

    - si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. (Apoc.13:17)

    - Apoi a urmat un alt inger, al treilea, si a zis cu glas tare: "Daca se inchina cineva fiarei si icoanei ei si primeste semnul ei pe frunte sau pe mana, (Apoc.14:9)

    - Si fumul chinului lor se suie in sus in vecii vecilor. Si nici ziua, nici noaptea n-au odihna cei ce se inchina fiarei si icoanei ei si oricine primeste semnul numelui ei! (Apoc.14:11)

    - Cel dintai s-a dus si a varsat potirul lui pe pamant. Si o rana rea si dureroasa a lovit pe oamenii care aveau semnul fiarei si care se inchinau icoanei ei. (Apoc.16:2)

   - Si fiara a fost prinsa. Si, impreuna cu ea, a fost prins prorocul mincinos care facuse inaintea ei semnele cu care amagise pe cei ce primisera semnul fiarei si se inchinasera icoanei ei. Amandoi acestia au fost aruncati de vii in iazul de foc care arde cu pucioasa. (Apoc.19:20)

  - Si am vazut niste scaune de domnie; si celor ce au sezut pe ele li s-a dat judecata. Si am vazut sufletele celor ce li se taiase capul din pricina marturiei lui Isus si din pricina Cuvantului lui Dumnezeu, si ale celor ce nu se inchinasera fiarei si icoanei ei si nu primisera semnul ei pe frunte si pe mana. Ei au inviat si au imparatit cu Hristos o mie de ani. (Apoc.20:4)

 

Alexandru Mironov despre cărţile de identitate ale viitorului

 

A.M. este este un scriitor, jurnalist și politician român, fost ministru al tineretului și sportului (1993-1996).

Este editorialist principal al revistei "Știință și tehnică".

Un pieten din Cluj, care este un cititor pasionat al acestei publicaţii - "Știință și tehnică", m-a sunat în 2019 să îmi spună de un articol scris de distinsul domn. În articol domnia sa ne lămurea că în viitorul inteligenţei artificiale (AI) buletinele oamenilor sau cărţile de identitate în termenii noi, vor fi cu totul altele, decât le avem acum.

În informatică, inteligența artificială (IA) este inteligența expusă de mașini, spre deosebire de inteligența naturală, expusă de oameni și de unele animale. Aşadar în viitor vom avea un buletin conectat la o maşină de supraveghere, care va fi cu ochii pe noi 24 din 24 de ore, "păstorind" activitatea nostră zilnică. Noutatea este că acest „buletin” nu va mai fi purtat în buzunar. Astazi suntem în prin proces de implemntare. Mai întâi se va construi o reţea pentru această supermaşină, iar în paralel oamenii vor fi învăţaţi treptat să se acomodeze cu un astfel de buletin.

DE CE VA FI PERICULOS ACEST NOU BULETIN?

 

Iată cartea de identitate (buletinul) viitorului, care ne aminteşte de ceva din Biblie.

Vizionare plăcută!

Apocalipsa 13:16-18

Romană

https://www.youtube.com/watch?v=e81JNypWHo0&t=9s

 

Maghiară

https://www.youtube.com/watch?v=xjXNSdYNC94

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu