miercuri, 13 martie 2024

SFÂRŞITUL TUTUROR RELIGIILOR FALSE PE MASA POLITICIENILOR ATEI

Ce reprezintă arderea misterioasei „curve” (Apocalipsa 17:16)?

 

În versetul din Apocalipsa 17:16 este descrisă arderea unei “curve” misterioase. În general, toți comentatorii Bibliei consideră că acesta este un simbol. Deci, ce reprezintă arderea „curvei”? La fel, cele zece coarne sunt un simbol. Ce reprezintă?

Iar cele zece coarne pe care le-ai văzut la fiară, acestea o vor urî pe curvă, o vor prăda și o vor face goală, și o vor mânca carnea și o vor arde cu foc.

Cele zece coarne simbolice (liderii politici) evocă următoarea succesiune de evoluții, asupra nefericitei “curve” simbolice

- o urăsc (este de aruncat)

- o jefuiesc (îi iau proprietatea)

- o dezbracă (o fac de rușine)

- îi mănâncă carnea (anumite părți)

- restul ce nu le foloseşte o ard cu foc (distrug)

Cum am putea interpreta corect acest scenariu?

Ei bine, pe internet am citit o ştire în care adepții ateismului s-au lăudat că sunt a treia „religie mondială” după creștinism și islam. Avangarda militantă a ateismului, „The New Atheism Movement”, și-a anunțat deja programul politic, în care declară deschis război creștinismului și, în esență, tuturor religiilor. Acum încearcă doar să-și pună politicienii în prim-planul politicii. Acesta este și un motiv pentru a veghea şi a fi atenți la semnele vremurilor. Și să nu uităm că nevegherea a fost una dintre slăbiciunile și omisiunile fariseilor și saducheilor. Probabil s-au gândit așa: „Ah, n-are importanţă ce scrie în Biblie aici sau acolo, nu se va întâmpla nimic, totul va merge după cum vrem noi”.

Evanghelia după Matei, partea 16 1. Și când fariseii și saducheii au venit la el, nedumeriți, l-au rugat să le arate un semn ceresc. 2. Iar el a răspuns și le-a zis: Când se lasă seara, voi ziceți: Va fi vreme frumoasă; pentru că cerul este sângeriu. 3. Și dimineața: Azi va fi furtună; pentru că cerul este posomorât și sângeriu. Ipocriților, puteți judeca imaginea cerului, dar nu cunoașteți semnele vremurilor?

Aşadar, ce poți vedea ca semn în ateism? Credincioșii vechiului ateism, precum celebrul Benjamin Kidd (autorul cărții „Evoluția socială”), încă tolerau religiile pentru că le vedeau ca fiind bune într-un anumit sens, dar în același timp îndemnau la găsirea adevăratei religii. Benjamin Kidd (1858–1916) a fost un sociolog britanic care a câștigat faimă internațională prin publicarea cărții sale Evoluția socială în 1894. Kidd a susținut că motorul „evoluției societății” și a „civilizației moderne” nu a fost rațiunea sau știința, ci puterea „convingerilor religioase”. Cartea s-a răspândit în întreaga lume și a influențat mișcarea evanghelică socială. Tendința nou-ateului de astăzi pare să fi găsit deja adevărata religie, despre care ei o consideră „binele comun”. Și, desigur, ei vor dicta ce este bine sau nu pentru comunitate.

Potrivit acestora, primul pas este acesta: „Trebuie să spui nu tuturor felurilor de religie și trebuie să lupți împotriva lor în fiecare domeniu”. La fel și cu mijloace politice, de răzbunare; și asta se va întâmpla dacă un „mesia” nou-ateu ajunge în vârful puterii politice. Care va fi consecinta? Credința religioșilor neîncercați se va prăbuși ca un castel de nisip și ei se vor trece în masă la venerarea acestui „mesia” ateu.

Este posibil ca femeia în cauză să reprezinte totalitatea instituțiilor religioase care nu-L slujesc pe Dumnezeu? Este doar o chestiune de timp până să aflăm care va fi soarta lor în viitor... „Lepădarea (apostazia)” anunțată dinainte de apostolul Pavel va avea loc atunci.

2 Tesaloniceni 2

1. Cât priveşte venirea Domnului nostru Isus Hristos şi strângerea noastră laolaltă cu El, vă rugăm, fraţilor,

2. să nu vă lăsaţi clătinaţi aşa de repede în mintea voastră şi să nu vă tulburaţi de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă, ca venind de la noi, ca şi cum ziua Domnului ar fi şi venit chiar.

3. Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă şi de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării,

4. potrivnicul care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte "Dumnezeu" sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.

2 Tes. 2:1-3 arată că nu trebuie să laşi pe nimeni să te înșele sub nicio circumstanță. Căci nu va veni sfârşitul acestui veac înainte să vină împlinirea acestei profeţii. Aşadar nu va veni "sfârşitul veacului" până când nu va avea loc apostazia, care va aduce şi pustiirea, batjocura şi arderea "curvei" înaintea poporului amăgit de atei, în fruntea cărora va apărea omul păcatului, fiul pierzării.

Ar fi bine să cauţi acum şi să te întrebi: Nu este oare credința mea zidită pe nisip? Căci o nouă campanie de ateism vine în curând, care va mătura toate credinţele zidite pe nisip.

Însă oricine aude aceste cuvinte ale Mele, şi nu le face, va fi asemănat cu un om nechibzuit care şi-a zidit casa pe nisip. (Matei 7:26)

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu